Transformator de exterior 60W Baader

ImprimareEmail
Alimentare de la 220V la 12V - 5A
Preț 270,00 lei
Preț fără TVA226,89 lei
Reducere
Valoare TVA 19%43,11 lei
InStocP.gif
transformatorbaader
transformatorbaader 2457630-47-O-N-3
Click pe imagine pentru a mari

 

Descriere

Acest transformator  este ideal pentru monturile Celestron mai mari, precum si toate monturile Sky-Watcher. Transformatoarele clasice de 12v sunt fabricate pentru uzul normal in interiorul unei case. Atunci cand sunteti afara, in frig, voltajul va scadea odata cu temperatura. La -10 grade Celsius voltajul va ajunge la 10.5V. Motoarele monturii nu vor mai functiona corect si vor incerca sa compenseze voltajul lipsa pana cand, atat transformatorul cat si partea electronica a monturii vor incepe sa cedeze. Multi utilizatori dau vina pe constructia monturii in aceste cazuri, nestiind ca motivul il reprezinta o sursa inadecvata de alimentare cu energie electrica.

Transformatorul de exterior 60W este conceput pentru utilizarea in aer liber. Doua mufe usor de deconectat protejeaza telescopul  in cazul in care prea multa tensiune mecanica se exercita asupra cablului. Dimensiunea mufei in unghi este de 2.1mm x 5.5mm x 12mm.

Cele doua cabluri care conecteaza transformatorul, unul cu telescopul, altul cu priza, au fiecare o lungime de circa 1.7m. Aceasta lungime opreste cablul sa fie o piedica pentru cei care se afla in jurul monturii.

Carcasa ofera protectie la umezeala dar, desigur, nu trebuie sa lasati transformatorul pe pamantul ud.

Transformatorul ofera 5A la 12.5V astfel incat este perfect pentru noile monturi puternice cum sum sunt Celestron Advanced VX, CGEM (DX), CGE PRO sau CPC HD Deluxe. Desigur, poate fi folosit cu orice montura Celestron care necesita maxim 5A.

 

Unități în cutie: 1

Reviews

Nu există încă recenzii pentru acest produs.